Nu VCA examens via tablet. Uitslag direct bekend!

Vanaf 1 december 2015 zullen alle VCA examens via de tablet worden afgenomen.

Iedereen die vanaf 1 december 2015 een VCA examen wil afleggen, zal nu gebruik kunnen maken van de tablet. Vanaf deze datum zullen dus de papieren examens tot het verleden behoren.

Examens voor VCA Basis, VCA VOL, voorleesexamens en VCA examens in vreemde talen: ze worden straks allemaal afgenomen m.b.v. een tablet.
Deze manier van testen wordt ook wel CBT genoemd: Computer Based Testing. Computerkennis of ervaring is NIET noodzakelijk om een CBT-examen te maken. We zetten voor u de voordelen op een rijtje:

  • Kandidaat kan zich beter concentreren op de vragen: er is namelijk maar één vraag op het scherm zichtbaar en vragen kunnen gemerkt worden, zodat men de vraag tijdelijk kan overslaan
  • Kandidaat krijgt direct na afloop de uitslag: na het beantwoorden van de laatste vraag krijgt de kandidaat te zien of hij / zij geslaagd is.
  • Betere kwaliteit van toetsing: de examenvragen worden rechtstreeks vanuit de database gedownload en krijgt men dus altijd een up to date examen
  • Alle kandidaten krijgen een uniek examen: bij elkaar kijken heeft geen zin
  • De resultaten worden automatisch verwerkt

Deze nieuwe manier van VCA examinering wordt nu overal toegepast. Of het nu op onze locatie is na afloop van een cursus, of bij u op locatie na een in company training. Het CBT-examen staat voor u ter beschikking!

Wilt u zelf eens zien hoe het CBT-examen werkt?
Maak dan nu een CBT-proefexamen en ervaar het nieuwe examineren.

Reacties zijn gesloten.