VCA uitslag opvragen.

final logo

UITSLAG VCA EXAMEN:
Als je het VCA-examen via PBNA hebt afgelegd, kun je hier de uitslag van je VCA-examen opvragen. Deze uitslag is vaak al de 1e werkdag na het examen beschikbaar. Als je het examen ’s avonds gemaakt  hebt, kan het wat langer duren maar het staat er altijd binnen 3 werkdagen op.

Helix Training & Consult is uitgeroepen tot VCA opleider van de provincie Zeeland.

De Koninklijke PBNA heeft, in het kader van hun 100 jarig bestaan, Helix Training en Consult uitgeroepen tot “VCA Opleider 2012 van de provincie Zeeland”.

Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst werd de eerste hindernis genomen. Vervolgens werden 3 referentiebedrijven benaderd, om hun ervaringen te geven. De beoordelingen op criteria als ziel en zakelijkheid, motivatie en de waardering van de referentiebedrijven hebben uiteindelijk de titel opgeleverd. Deze titel mag een jaar lang gedragen worden.

Uit het juryrapport: “Helix Training & Consult krijgt een bijzonder hoge waardering van haar opdrachtgevers. Zij verdienen een groot compliment voor hun proactieve houding voor het ‘ontzorgen bij de hele administratieve rompslomp’, aldus een van de opdrachtgevers. De docenten verzorgen echte praktijklessen op een enerverende en enthousiaste wijze. Helix weet tevens jongeren al vroeg het veiligheidsbewustzijn bij te brengen en dat verdient een pluim.”

Reacties zijn gesloten.